6 jaar geleden ft nu

Vandaag is het 6 jaar geleden dat wij ons toen nog maar inimini mannetje levenloos in het ziekenhuis afgaven. Dat gevoel wat we op dat moment voelde zal nooit weg gaan en ons altijd bij blijven. Het had geen uur later moeten zijn toen of we zaten hier vandaag niet.

Inmiddels is RS virus veel voorkomend en lopen er diverse onderzoeken naar. Tijdens de zwangerschap van onze jongste is ons gevraagd mee te doen aan deze onderzoeks studie, en daar hoefde wij niet over na te denken. Wij weten wat het betekend je kindje ten onder te zien gaan aan deze nare ziekte en dus helpt de mini zus nu de wetenschap op zoek naar een oplossing.
Wat berekend dat? Nou we krijgen vragen lijsten, moeten haar snotneusen bij houden, en is ze verkouden word ze getest.  6 weken geleden was ze ook erg ziek en bleek zij ook het rs te hebben maar gelukkig was ze sterk en heeft ze het gewoon goed doorgemaakt. Toen ze het had hebben ze haar bloed en neusslijm vergeleken met start van rs tot 6 weken na de rs om zo inzichten te kunnen krijgen. Een zeer waardevol onderzoek dus.

En ons mannetje.... nu 6 jaar later heeft hij het rs overwonnen maar heeft wat longschade opgelopen dus sneller benauwd. En zijn we van de ene naar de andere ziekte gerold. Lopen we nog ziekenhuis in en uit.
Maar het drama van 6 jaar geleden zal ons altijd bij blijven.

Wil je ons verhaal lezen van 6 jaar geleden?
https://wonderkindje-nefrotischsyndroom.blogspot.com/2016/04/ernstig-rs-virus.html?m=1


Reacties

Populaire posts van deze blog

Laatste opties

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Voor de camera en in de krant