Het gaat goed.

We zijn inmiddels op dag 12 sinds het afbouwen. Er is inmiddels weer een hoop gebeurd. Maar alles in positieve zin. Het afbouwen gaat erg goed. De Prednisolon slaat goed aan en de testen zijn nog altijd netjes negatief.


We zijn sinds 9 november begonnen met accupunctuur om te kijken of we op die manier zijn been pijn kunnen verminderen en immuunsysteem kunnen aansterken. In de hoop dat zijn nierfunctie sterker word en beter op kan tegen het Nefrotische Syndroom. Het is een uitprobeersel en nog niet bewezen, maar baat het niet dan schaad het niet. Afgelopen week heeft hij wel minder geklaagd over pijn in zijn benen tot afgelopen dinsdag nacht, toen kreeg hij een extreme pijnaanval in zijn benen. Vandaag mocht hij gelukkig weer voor zijn 2de sessie accupunctuur en zetten het voorlopig nog even voort.



11 november heeft hij ondanks de vermoeidheid toch heel stoer met zijn zelfgemaakte lampion langs de deuren Sint-Maarten gelopen. Wat was hij trots en wat zong hij goed mee.



12 november begon het sinterklaasfeest en wat was er nou leuker dan samen met je broers en zus verkleden als pietjes. Heerlijk voor de tv de intocht gekeken want hij was wel flink moe van het lopen van de avond er voor met Sint-Maarten.

En vandaag ondanks de extreme drukke dag, schoolfoto en sinterklaasfeest was hij door het dolle heen en deed graag mee. Wat stond hij trots te poseren bij de fotograaf en hoe stoer dat hij piet een handje ging geven en naast sinterklaas wilde staan.

Ben erg blij dat het goed gaat op dit moment. Dat hij weer geniet zoals hij hoort te doen. En tuurlijk zien wij elke dag nog duidelijk dat hij vecht maar we mogen totaal niet klagen. Nog een ruime 2 weken en dan mogen we de Prednisolon stoppen, dat zal wel even een spannend moment zijn en best wel eng. Maar voor nu zijn wij super blij en trots. Klein vechtertje.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Voor de camera en in de krant

Laatste opties