Dapper dagboek

Vrijdag 2 juni werd er wel een heel bijzonder cadeautje door de postbode afgegeven. Vanuit stichting dapper kind heeft onze lieve man een prachtig ziekenhuis dagboek gekregen om al zijn avonturen in te bewaren en terug te kijken. Het is echt heel bijzonder en vind het echt super leuk dat hij er een heeft mogen ontvangen. We gaan er goed zorg voor dragen. De eerste herinneringen hebben al een plekje mogen krijgen.


Wat is het Dapper dagboek:

Doel van het DapperDagboek

Het doel van het DapperDagboek is je een stukje grip geven tijdens een moeilijke periode. Daarnaast kun je, als je dit wilt, DapperPlakkers ontvangen. Dit zijn kleine kleurrijke stickers. Voor 64 verschillende situaties is er een Plakker, om zo een beeld te krijgen van wat je allemaal meemaakt in het ziekenhuis.

Maar de map wordt niet alleen gebruikt voor de Plakkers. Jij of je ouders kunnen van alles sparen in het DapperDagboek. Tekeningen, foto's, kaarten, persoonlijke verhalen, noem het maar op. Je kunt de map meenemen naar school, erover praten met vrienden, laten zien aan familie of lekker voor jezelf houden. Het is jouw map met jouw verhaal!


Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant