Terug van weg geweest

Daar gaan we weer, terug van weg geweest. Hallo ziekte wat top dat je er weer bent, maar niet heus. Kon het dan niet gewoon weg blijven zoals we hadden gepland. Nog maar een maand geleden dat we de behandelingen Rituximab (soort Chemo) hebben gehad en de verwachtingen waren hoog, of beter ziekte vrij. Dat was even een teleurstelling dat het opnieuw terug is, en ook niet een beetje want de staafjes schieten nog net geen vuurwerk zo knal positief zijn deze. Teleurgesteld maar we gaan weer verder. Ook onze kinder Nefroloog was verbaast en had dit niet verwacht, maar zag het helaas toch vaker en voor nu was de enige optie terug aan de medicijnen. Terug aan de Prednisolon naast zijn CellCept. Hopelijk slaat het snel aan.


Kleine man is ook duidelijk niet lekker van dit alles. Hangerig, huilerig, niet eten, weinig plassen en veel pijn. Vandaag was zijn laatste dag voor de vakantie op de peuterspeelzaal maar zelfs dit is maar een uurtje gelukt. Lekker met zijn speen en Nijntje op de bank, tv aan en liggen. De meest favoriete houding als hij ziek is.


Hopelijk trekt hij snel bij en slaan de medicijnen aan. Want met de vakantie dichtbij zou het toch wel fijn zijn als hij lekker kan genieten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant