Update maandag

Update vandaag (maandag). De artsen hebben eindelijk een idee wat er nou aan de hand is. Het lijkt een flinke infectie gordelroos (ook wel herpes) die hij heeft opgelopen. Dit kan een bijwerking zijn van 1 van zijn medicaties " de cellcept" die ze voor nu ook direct gestopt hebben. Behandeling is 3 maal daags hoge dosis antibiotica via infuus en dat 7 dagen minimaal. Door dat hij geen immuun heeft momenteel duurt het wat langer voor alles aan slaat. Gordelroos doet überhaupt pijn en op de plekken waar ons mannetje het heeft zitten helemaal. Zn nekje doet onwijs pijn. Gelukkig is hij is goede handen en word morgen een hoop geregeld om komende dagen zo fijn mogelijk te maken. Ook komt er school onderwijs vanuit het ziekenhuis mee denken zodat hij toch lekker kan leren.

Wel hadden we 2 leuke momenten vandaag. Zo bouwde de klinie clowns een feestje voor zijj raam en moesten we erg lachen. En kwam de mevrouw van het pedagogisch medewerker een doos lego cadeau brengen en samen maken. Hoe leuk is dat.

We maken er het beste van, en tranen horen daar zo nu en dan ook bij. Kindje in het ziekenhuis waar je niks voor kan doen behalve er voor te zijn is niet niks. Maar we slaan ons er doorheen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant