Einde van het jaar 2019

Nog even en het is al weer 2020. De tijd vliegt voorbij en zeker afgelopen maanden is er een hoop gebeurt. Zo zijn we na lang vechten met de gemeente en woningbouw verhuist naar een groter en ruimer huis, zonder schimmel, asbest en kou. Het oude huis werd voor ons mannetje z'n gezondheid echt een probleem, maar sinds onze verhuizing gaat het een stuk beter. Hij word uitgerust wakker, lekker warm en schoon. Wat een verademing voor ons allemaal.
Helaas kregen we ook te maken met een flink infectie probleem bij ons mannetje z'n knie. De huid van z'n knie werd geïnfecteerd binnen drie dagen van een erwtje naar hele knie waarvan de vellen afhingen. Het was zo vreselijk dat zelfs de artsen even schrokken, maar het ook te verklaren was gezien zijn lage weerstand door de medicatie. Na een zoektocht naar de juiste antibiotica, want die waren niet te krijgen, "ja pas in 2020", is het gelukkig toch gelukt de juiste antibiotica te vinden. Maar helaas is het nog steeds niet geheel verdwenen en blijven er kleine plekjes opkomen. Gelukkig staat er 19 dec een volledige controle in het amc gepland.
Gelukkig ook zat leuk nieuws, zo is het kleine zusje een half jaar geworden en mocht er geholpen worden met een 1e flesje mamamelk. Wat een genieten was dat. Ook zongen we weer luidkeels bij de buren aan de deuren tijdens 11 november met hun zelfgemaakte lampion. Tevens werden we uitgenodigd door Stichting kanjerwens / Shaynee Beense Sinterklaasfeest om weer mee te mogen vieren. Het was weer een middag vol plezier, diverse auto's, paarden, roofvogels, ballonnen, schminken, lekker eten en natuurlijk sinterklaas. Onze topper mocht zelfs als eerste bij de sint op schoot, wat vond hij dat genieten. En bij sinterklaas hoort natuurlijk een mooi pietenpak, deze trok hij met veel plezier aan.
Maar er gebeurde ook nog iets wel heel bijzonders, zo werd hij spontaan opgehaald om mee naar de wedstrijd ajax/ willem2 te gaan in het grote stadion waar hij tot dan toe alleen van kon dromen als we er langs reden. Hij heeft vreselijk genoten en kwam met een prachtige ajax sjaal thuis. Een jongensdroom die uit kwam voor hem.
En vandaag na alle drukte was het al weer tijd voor de kerstboom en kerstmutsen. Het einde van het jaar komt nu echt dichtbij. En wat een druk jaar hebben we gehad. Vele ups en downs maar altijd even stoer en sterk.
Vandaag de dag doet onze kanjer het erg goed. Medicijnen lijken eindelijk perfect op maat en komt lekker mee zowel op school als thuis. Blijft bijzonder te zien hoe sterk hij is en zich er doorheen slaat ondanks dat niet elke dag een goede dag is.  Zo trots op onze kanjer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant