moe en vakantie

Maandag is het dan echt zover. We gaan via de stichting Kinderidee een midweek naar Beekse Bergen. Lekker genieten en even niks moeten. Verstand op nul. We zijn al druk bezig met inpakken van de tassen en zijn al bijna klaar. Alle vier de kindjes staan al vol spanning te wachten want wat een zin hebben ze er in. Eigenlijk hebben ze geen idee wat we gaan doen maar het woordje vakantie is al spannend en leuk genoeg om voor hun blij door de kamer te lopen.

Helaas heeft onze kleine man al een paar dagen last van extreem vermoeidheid en slaapt dus echt overal op dit moment. Maar de voorkeur gaat uit naar de bank. Dan pakt hij zijn dekentje en kussen en gaat liggen. Gelukkig voelt hij het zelf. Ook lopen buiten is erg zwaar. Het gaat 3 meter goed en dan is hij op. Met de loopfiets kan al niet eens meer. Dat is wel echt het moeilijkste om te zien en waar ik hem niet mee kan helpen. Gelukkig ligt hij graag in de kinderwagen. De wagen die we nog jaren gezien zijn conditie en ziekte nodig zullen hebben zodat hij kan rusten. Gelukkig nog steeds geen eiwitten in zijn urine (al dachten wij van wel door dat hij weer in zijn gezichtje vol liep).

Dus komende dagen rustig aan en dan maandag gezellig met z'n allen op naar de Beekse bergen en lekker genieten. Hopelijk geeft het iedereen even rust.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Voor de camera en in de krant

Laatste opties