Vakantie Beekse Bergen

Afgelopen midweek 12 tot 16 september hebben wij mogen ontspannen en genieten van de prachtige vakantie die ons via Stichting Kinderidee was aangeboden. Een midweek Beekse Bergen in een prachtig huisje en elke dag toegang tot safaripark en een dag speelland. Met hulp van de vele lieve vrijwilligers konden wij als ouders ook echt even uitrusten. Iets wat met 4 kinderen niet gemakkelijk is maar deze week zeker gelukt.

Maandag 12 september om 17:00 kwamen we aan bij het huisje en werden we gelijk super vriendelijk ontvangen. Kaarsjes in de badkamer, koffie en thee stonden klaar en een volle koelkast met lekkers stonden te wachten. De kindjes mochten gelijk kijken bij het Speelhuisje, een huisje voor de kinderen om te spelen, knutselen en veel liedjes werden gezongen. Een heerlijke start van de vakantie.

Dinsdag 13 september kregen we smorgends gelijk een prachtig en luxe ontbijtje gebracht. Heerlijke broodjes, vleeswaren, eitjes en lekkers. Dat was genieten zo rustig samen aan tafel. De kindjes hadden daarna een kennismakingsronde en gingen nog even naar de speeltuin met de vrijwilligers. Wat hadden ze een lol. Later zijn we met het busje van de stichting naar het Safaripark getaxied. We besloten voor de wandel safari te kiezen gezien de warmte. Het was die dag al 32 graden. Vele mooie dieren mogen bewonderen en tussendoor heerlijk kunnen spelen in de speeltuinen. We waren mooi vroeg terug bij het huisje die weer lekker schoon rook en een lief cadeautje op tafel stond, een spaarpot vogel. We besloten met het mooie weer lekker te gaan barbecueën. Wat een dag.

Woensdag 14 september begon ook de ochtend met een heerlijk ontbijt. En daarna was het tijd voor Speelland. Een leuke kindvriendelijke buitenspeelplaats aan het meer. Vele leuke speeltoestellen, glijbanen, trampolines en vele meer. We hadden gelukkig de hulp van een super lieve vrijwilliger met ons mee. Erg fijn om even die extra paar handen te hebben met de kinderen. Zelfs nog even genoten van water van de grote glijbaan en het meer. Dat was best lekker aangezien het ook die dag ruim 31 graden was. Ook vandaag was bij thuiskomst ons huisje weer lekker schoon en lag er opnieuw wat leuks op tafel, een leuk spel voor de kinderen. Avonds na het eten hebben we zelfs nog even een plons genomen in het zwembad. Wat genoten ze daar van. Daarna nog even lekker gedanst bij het animatieteam van de Beekse Bergen. En mascotte Jambo mogen ontmoeten, die was toch wel eng.

Donderdag 15 september was daar weer dat lekker ontbijtje. En konden de kindjes even heerlijk spelen met de meiden van de opleiding Pedagogiek die de hele dag kwamen helpen met spelen en ondersteunen. We hadden het geluk dat er zelfs die dag 2 lieve meiden mee mochten met ons naar het safaripark waar we de bustocht en boottocht hebben gedaan. De kids hadden grote lol met die meiden en ook van hun kant wilde ze graag spelen en gek doen met ze. Heerlijk om even die ontlasting te kunnen krijgen. Het was die dag ook ruim 30 graden dus we waren op tijd terug bij het weer schone huisje om met de kindjes om 16:00 mee te doen aan een speurtocht. Tevens was er die avond frietavond en konden we heerlijk genieten van patatjes en een snack. Na de disco van het park liepen we met mooie lampionnen terug naar het huisje. En kwam er al bijna weer een eind aan de vakantie.

Vrijdag 16 september een dag van opruimen, inpakken en afscheid nemen. Nog even genieten van een laatste ontbijtje. Als afsluiter met iedereen op de foto en al die lieve mensen gedag moeten zeggen. Dankzij hun hadden wij de vakantie van onze dromen en konden we na alles even echt ontspannen. Omdat we deze dag wel nog naar de Safari mochten hebben we nog een klein rondje gedaan en de roofvogelshow bekeken. Ook nog een rondje als afsluiting met de auto door het park en dat was toch wel een beleving. De giraffen waste gelijk onze auto schoon met hun lange tong over de ramen. Wat vonden de kindjes dat spannend en wij toch ook wel want wat een grote prachtige beesten zijn dat. Geen betere afsluiting kunnen wensen.

Wat hebben we genoten en wat hebben we een hoop gedaan, gezien, ontdekt en lol gemaakt. Na ruin 2,5 jaar in en uit het ziekenhuis, opnames enz kunnen we echt zeggen dat we echt even hebben mogen genieten van ons ow zo mooie gezin. Een vakantie om nooit te vergeten en een stichting en mensen om nooit te mogen vergeten. Want zonder hun was dit nooit gebeurt. We zijn hun eeuwig dankbaar.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Voor de camera en in de krant

Laatste opties