AMC Uitslagen

Vanmiddag kregen we dan eindelijke ons verlossende telefoontje. Na gesprekken met meerdere academische ziekenhuizen door onze Nefroloog over de mogelijkheid om de behandeling Rituximab te gaan doen hebben we te horen gekregen dat Bay voor de behandeling in aanmerking komt en hij die als wij daar ook achter staan mag gaan doen. Wel liet hij nogmaals weten dat het geen garantie bied, dat we dat wisten en dat deden wij. We zijn echt enorm blij dat het is goed gekeurd en hoop echt dat door deze nog hele nieuwe behandeling zijn ziekte volledig weg blijft, geen medicijnen meer en hopelijk al zijn pijn weg. We gaan duimen maar houden hoop. In elk geval een goed gevoel er bij.

Tevens waren zijn bloeduitslagen allemaal goed. Door de CellCept die hij nu krijgt zijn zijn waardes wat verhoogt maar allemaal nog binnen beperking. Wel was zijn leverwaarde een puntje maar ook dat kon nog net. Urine was schoon dus dat was wel fijn om te horen, de Albusticks zijn dus in elk geval goed.

Was al met al een super fijn telefoontje en fijn gesprek. Nu is het wachten op de oproep voor de start van de behandeling. Spannend.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant