Kassa-Zonneallergie

Het was al weer even stil rondom de gezondheid van ons mannetje. Helaas verspeld dat nooit veel goeds.

Wat afgelopen weekend een leuk kampeerweekend had moeten zijn "Tenten neer zetten, BBQ aan, lekker zwemmen en spelen" liep uit in een opgezwollen jeukende tomaat die gek werd van zich zelf en heel hard moest huilen. We dachten dat het kwam van de zonnebrand (Nivea) maar die gebruikte we al jaren van dat merk en nooit geen last. Dus even niet smeren..... en hop het zelfde effect. Na wat onderzoek kon het maar een ding zijn 'zonneallergie of ook wel PMLE'.
Vanmorgen de huisarts gebeld en gelukkig gaf zij gelijk ook de verklaring zonneallergie. Dus medicijnen om het te verhelpen en het weg te houden. Tevens speciale zonnebrand gekregen waar geen toevoeging in zitten en die dus volledig veilig zou moeten zijn om alles uit te sluiten. Ze dacht dat dit toch een werking van zijn ziekte/nieren kon zijn. Dus net thuis gelijk maar gestart met de medicijnen en hopelijk morgen weer beter.

Verder is ons mannetje ondanks het nog steeds veel last hebben van de extreme vermoeidheid en zijn vele pijn in zijn benen erg vrolijk. Hij wil alles doen wat andere kindjes doen. En doet dus met alle gevolgen van dien mee. Wel is het genieten om hem weer kind te zien zijn, precies zoals hij ook zou moeten doen. Kind zijn.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant