Off Day

Vandaag had ons mannetje uit het niets een echt hele slechte dag. Met pijn uit bed en veel huilen.
Tijdens het rondje wandelen met de honden en hij op zijn loopfietsje kon hij amper kracht zetten op zijn beentjes. Alsof hij stijf was. Het deed hem ook pijn en putte hem enorm uit. Halverwege de route toch maar in de kinderwagen waar hij zelf al om vroeg. Eenmaal thuis ook non stop gehuild om alles, vooral om honger, pijn en mama.

Afvragend waar dit opeens vandaan kwam. Toch de medicijnen die we gestart zijn (hou zou er iets duffer van worden werd ons verteld) of zou het de omslag van het weer zijn, heeft hij iets anders gegeten of juist een slechte nacht gehad. Te veel vragen en te weinig antwoorden.

Een lange tijd met hem in me armen op schoot gezeten. Dicht knuffelend tegen me borst aan waarbij hij al snel in slaap viel. De laatste x dat hij dit deed was toen hij zo ziek begon te worden. Zou het dan toch weer een begin kunnen zijn......

Voor de zekerheid zijn eiwitten extra gecontroleerd en die zijn gelukkig nog negatief, wat dus betekend dat zijn nieren niet lekken en dus goed werken.

Hopelijk is het gewoon een Off Day en is het morgen weer heerlijk ons vrolijke mannetje.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant