Hoera 3 jaar!

Een bijzondere dag vandaag, ons wondertje is vandaag 3 jaar geworden. 3 jaar geleden om 08:54 kwam dit mooie mannetje na veel spanning ons leven zoveel gelukkiger maken. En nog steeds elke dag zijn wij zo dankbaar dat wij papa en mama mogen zijn van dit mooie en bijzondere mannetje.
En natuurlijk word deze speciale dag gevierd met cadeautjes en taart.



Tevens is het dubbel feest vandaag want na 3 dagen negatief eiwittesten (13 dagen Prednisolon) mogen we vandaag afbouwen van 30 mg naar nog maar 20 mg om de dag. Een stapje verder de goede richting in.

En we hebben goed nieuws gehad want na lang gesprek met de artsen onderling mogen we 22 februari voor een voorbereidingsgesprek in het AMC komen voor mogelijkheden nier-biopsie en medicatie voor de toekomst. Dus hopelijk weten we snel meer over wat er echt met ons mannetje is.

Verder gaat het nu erg goed met ons wondertje. Hij slaat zich er goed doorheen. Is wel erg moe, snel geïrriteerd, weer veel pijn in zijn benen en hangerig maar hij doet het erg goed. Al met al een topper! En we zijn super trots op hem.

En nu gaan we lekker feesten, en zullen we morgen een leuke update over zijn verjaardag en het trakteren op school plaatsen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant