Rustig vaarwater

Het is even rustig rond het ziektebeeld van onze kleine man. Geen gekke dingen en nog geen terugslag ondanks het stoppen van de Prednisolon. Wel heeft hij last van extreem vermoeidheid. Maar als dat alles is duimen we dat het zo mag blijven.

Tevens zijn we afgelopen zaterdag 11 juni naar de open dag van de vliegbasis Leeuwarden geweest. Kleine man is gek op vliegtuigen we denken dan ook dat het een piloot gaat worden. (al is elk ander beroep ook prima natuurlijk) Samen enorm genoten en dat begon al smorgends vroeg om 06:00 toen we met de bus op weg gingen naar Schiphol. Daarna kwam voor al onze kinderen een spannend moment want we gingen voor de eerste keer met de trein. Ze hebben hun ogen uit zitten kijken. Kleine man was aan het stuiteren van enthousiasme. Eenmaal op Leeuwarden station nog 2uur in de rij mogen staan tot we eindelijk om 12:15 op de vliegbasis aankwamen met de speciale pendel bussen. Alleen de rijs was al erg zwaar voor hem, maar wat was er onderweg een hoop te zien. Ook op de basis keek hij zijn ogen uit van de vele vliegtuigen, auto's en vooral de vliegshows. Hij genoot er enorm van, net al wij zelf. Het was echt een super geslaagde dag. Heerlijk om hem zo blij en enthousiast te zien over iets wat hij echt heel leuk vind.

Wel was het lichamelijk erg zwaar voor hem. Veel last van zijn benen gehad en extreem moe. Dagen erna nog veel moeten inhalen om bij te komen. Hij is zelfs uit zich zelf overdag op zijn bed gaan liggen en gaan slapen terwijl zijn broertjes aan het spelen waren naast zijn bed. Dus extra rustig aan. Voorlopig was dit toch het laatste uitje komende tijd. Maar we hebben er allemaal vol van genoten.









Tevens zijn we erg trots want op 9 en 10 juni heeft hij uit zich zelf voor het eerst op het potje willen poepen. Hij was zo trots. En wij natuurlijk ook. En dat met nog maar 2 jaar. De topper!




Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant