Even ontspannen

Het was even spannend gisteren of we wel konden gaan toen we ochtend 's zijn gezichtje zo dik gezwollen zagen, maar na een negatieve eiwittest hadden we gelukkig groen licht.

Met het oog op het afbouwen aanstaande woensdag en de onzekerheid hoe het dan zal gaan, vandaag nog even een goed moment gepakt om nog even samen te genieten van een gezellig dagje dierentuin Artis.

Dit had de kleine man meer dan verdient na alle zware weken. Heerlijk om hem zo enthousiast te zien lopen. Over enthousiast bij elk dier, klimmen in de speeltuin en gillen als een meisje van blijdschap. Vandaag hadden we even ons vrolijke kindje terug. Hij genoot zo vreselijk van alle aandacht en de gezelligheid. En samen met z'n broers en zussen maakte dat de dag volledig compleet.

Wel was het lichamelijk een flinke uitdaging. Want lopen is gewoon erg zwaar en word snel pijnlijk in zn benen. Gelukkig hadden we onze kinderwagen mee en kon hij tussendoor lekker even zitten. En op de terug weg in de auto was hij bij de poort van de parkeerplaats al in een diepe coma slaap. Gebroken van de gezellige en zorgeloze dag. Even gewoon kind zijn.






Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant