Oorontstekingen en vatbaarheid

Nog geen 2 maanden oud toen de eerste oorontsteking om de hoek kwam kijken. Zijn kleine lichaampje leek wel in oorlog met zich zelf. Daarna vatte hij al snel de volgende griep/verkoudheid op en kwam oorontsteking nummer 2 het feest compleet maken. Toen hij 10 maanden was en al 9x oorontsteking had gehad hebben we de keuze gemaakt om hem buisjes te laten plaatsen en z'n amandelen te laten knippen. De arts gaf dit goede hoop om volledig van de oorontstekingen af te komen. Hij was 11 maanden toen we de OK van het ziekenhuis in gingen en ik hem zachtjes in slaap zag vallen van de narcose. Hij was al snel klaar en werd niet lang daarna al wakker. Overstuur van niet wetend wat er gebeurt was. Nu was het duimen dat we van een probleem af waren.


Helaas bleek dit niet zo te zijn en nog geen maand na de operatie kreeg hij de volgende oorontsteking. Ook de ene naar de andere verkoudheid en griep deden hem de das om.
Door het vele ziek zijn was zijn gewicht inmiddels een puntje van aandacht. Want tot op de dag van zn tweede verjaardag woog hij nog geen 9600 gram.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nierziekte - Nefrotisch Syndroom

Laatste opties

Voor de camera en in de krant